Boek hier uw grime en/ of glittertatoos

Een schminkstand op je feestje of als randactiviteit op een evenement, dat is altijd een succes! Je kan ons inhuren voor het grimeren van jullie kinderen. Liever een glitter tattoo of beide? Bij Bert's creations kan het allemaal! Welk kind wil er niet eens in de huid kruipen van een echte vlinder of een stoere ridder? Met onze vrolijke kleurtjes en penselen toveren wij je kapoen om tot een prinses, dinosaurus, tijger, draak…

Kies zelf hoe lang wij aanwezig moeten zijn. Neem contact met ons alvorens het boeken om de tijdstuur de bespreken. onze duur van aanwezigheid is afhankelijk van bepaalde factoren:

  • Mogen de kinderen meer dan 1 keer aanschuiven?

  • Aantal kinderen op het event.

  • Enkel grime of ook glittertatoos?

Elke groep kinderen is anders. Dat wil zeggen dat ook de duur van elk evenement kan verschillen. Laat ons op voorhand weten wat u verkiest:

  • Wij stoppen op het uur van afspraak ookal staan er nog enkele kinderen

  • Wij blijven doorwerken tot alle kinderen geschminkt zijn en/of een glittertattoo hebben. Hierna worden extra kosten in rekening gebracht(+50€/uur extra)

MATERIAAL

Alle materialen om grime en/of glittertatoos te plaatsen worden voorzien door Bert's Creations. Dat wil zeggen dat wij grime, penselen, sponsjes ... allemaal zullen voorzien. jullie hoeven enkel een tafel met 2 of 4 (afhankelijk van met hoeveel personen we langskomen) stoelen te voorzien.

We gebruiken producten van professionele grimemerken zoals (Diamond fx, Cameleon,…) die voldoen aan de Europese richtlijnen voor cosmetica en veilig zijn voor gebruik op de huid, zelfs bij de allerkleinsten. De schmink wast gemakkelijk af met water en een beetje milde babyzeep.

VOORBEREIDING

Een aangeklede tafel is leuk, maar hoeft zeker niet! Aangezien wij heel wat materialen mee hebben naar het feest, hebben we de volledige tafel nodig. Gewoonlijk komen wij ongeveer 15 minuten op voorhand langs om alles netjes klaar te zetten.

AANTAL KINDEREN

Afhankelijk van het aantal komen wij alleen of met 2. Neem op voorhand contact met ons op via whatsapp, Instagram of mail. Zo kunnen we bekijken met hoeveel wij langskomen op uw event.

TARIEF

Grime: €45 startbedrag

Glittertattoos: €30 startbedrag

Aanvullend werken wij aan €50/uur.

Wenst u een extra persoon om de grime en/of glittertatoos nog vlotter te doen verlopen? +€50/uur extra.

LOCATIE

Grime en/of glittertattoos kan aan huis of een zelf gekozen locatie.

VERPLAATSINGSKOST

Voor verplaatsingen rekenen wij 1€/ km aan. Wij rekenen enkel de heenrit.

GRIME EN/OF GLITTERTATOOS BOEKEN:

Hebt u een datum in gedachten? Bekijk dan even onze agenda onderaan de pagina. Hebt u een datum gevonden naar wens? Reserveer dan uw plekje!

Na uw reservatie ontvangt u een bevestigingsmail. In de mail zit een link naar een formulier waarin verschillende vragen gesteld worden. Het formulier dient ingevuld te worden en verzonden. Bij de boeking vragen we een voorschot van 50€ over te schijven. Meer info hieromtrent kan u vinden in de bevestigingsmail.

Boek hieronder uw data. Kies 'Grime/glittertattoos'