Verhuur

Springkastelen

Ben je op zoek naar een leuke eyecatcher voor op uw feest? Dan is 1 van onze springkastelen wat je zoekt! Kinderen kunnen zich volledig uitleven terwijl u geniet van het feest. Kinderen blij en ouders blij! Wat wil je nog meer?

Volksspelen

Met oude volksspelen erbij krijgt je feestje of evenement meteen een leuke en nostalgische toets.

Het zijn vooral de eenvoudige spelregels die deze spelen zo uitermate geschikt maken voor alle leeftijden. Dat maakt ze natuurlijk ook zo geliefd op familiefeestjes! Grootouders en hun kleinkinderen kunnen hier samen spelen met hetzelfde spel?

Vier dus eens een ‘Vlaamse Kermis’ net zoals het vroeger beleefd werd. Succes verzekerd!

Glamping

Slapen in een unieke setting bij u thuis? Dat kan! Deze unieke tent (glamping) is alles wat je nodig hebt voor een sleepover om nooit meer te vergeten! Plek voor 8 (of 16) personen met jacuzzi, bedden, prachtige decoratie...

Zowel kinderen als volwassenen kunnen genieten van dit unieke concept!

Portable party

Een feest bouwen bij je thuis? Met onze portable party is dat geen probleem! Een volledig donkere tent voor 60 personen inclusief licht en klank installatie!

Dit concept komen wij bij u thuis volledig installeren zodat u geen zorgen hebt en achteraf een onvergetelijk feest kan bouwen!

Zowel kinderen als volwassenen kunnen genieten van dit unieke concept!

Van een tent tot discolichten, partytafels en aankleding. We hebben zowat alles om uw feest te doen schitteren! Huur bij ons exclusieve en unieke artikelen die niemand snel zal vergeten!

Overig